Prijsverhoging vanaf 18 Maart! (enkel Minecraft servers)

Prijsverhoging per 18 Maart (enkel Minecraft servers) Beste, We moeten bij deze mededelen dat per 18 Maart de prijzen van de Minecraft servers stijgen. De nieuwe prijs wordt €1,60 per GB RAM, waar de Bungeecord server €1,15 wordt. Deze prijsverhoging is nodig om te kunnen blijven innoveren zodat je de beste server voor een eerlijke prijs ... Lees verder »

4th Mar 2020
GRATIS Pterodactyl bij aankoop van een VPS!

Beste,

Je ziet het goed!

Vanaf nu bieden wij GRATIS Pterodactyl aan bij een vps! Koop jij dus een VPS en wil jij er Minecraft. discord of andere servers op draaien dan is dit de perfecte keuze! Neem een kijkje op: https://planetnode.net/cart.php?gid=7

~ Team PlanetNode

26th Sep 2019
Sollicitaties Geopend!

Beste, Er is een nieuwe sollicitatieronde geopend! We zijn momenteel opzoek naar een aantal (technische)support medewerkers, marketing medewerkers en pre-sales medewerkers. Deze functies zijn op vrijwillige basis. Je kan solliciteren door het formulier op https://jobs.planetnode.net in te vullen. Wij wensen alle mensen veel succes! ~ Team ... Lees verder »

24th Mar 2019
Gratis Webhosting!

Vanaf nu bieden wij GRATIS webhosting aan! Hiervoor heb je wel een domeinnaam nodig. Als je nog geen domeinnaam hebt kan je een ticket aanmaken om dit te regelen. Geautomatiseerd domeinen bestellen komt binnenkort. Hierbij de link: https://planetnode.net/cart.php?gid=5 ~Team PlanetNode PS: Het kan zijn dat er nog dingetjes foutlopen, deze kan ... Lees verder »

21st Mar 2019
Dedicated Ip(s)

Vanaf vandaag is het mogelijk om voor €1,50 per maand een eigen dedicated IP te orderen! Dit betekent dat je server op de standaard Minecraft poort kan draaien en je toegang hebt tot meer dan 65 duizend poorten voor al je plugins. Als je hier in geïnteresseerd bent kan je een ticket aanmaken en zullen we daar alles met je regelen. Met ... Lees verder »

12th Mar 2019
Welkom bij PlanetNode

Beste (toekomstige) klant,

Vandaag zijn we van start gegaan met PlanetNode. Onze nieuwe website is af, maar kan nog fouten bevatten. Als je een fout gevonden hebt vragen we je om een ticket aan te maken in ons klantenpaneel.

Met vriendelijke groet,
Team PlanetNode

14th Feb 2019