Tutorial - Inloggen op jouw SFTP met WinSCP

1. Download WinSCP als je dat nog niet hebt gedaan. Open daarna het programma.

2. Klik op nieuwe site en vul de volgende gegevens in:

- Bestandsprotocol: SFTP

- Host: node.planetnode.net -> Vervang node door de node waar jouw server op staat. Dit kun je zien bij My Servers op panel.planetnode.net

- Poortnummer: 2022

- Gebruikersnaam: username -> Deze gegevens staan in het paneel onder het tabje Configuration -> SFTP Settings

- Wachtwoord: xxxxx -> Dit is het wachtwoord van waarmee je inlogt op panel.planetnode.net.

3. Druk op Inloggen. Hierna heb je verbinding met de SFTP van jouw Minecraft server en kun je alles aanpassen.

• SFTP, Minecraft