1. Download de plugin MultiverseCore. Met deze plugin kun je meerdere werelden toevoegen aan jouw server.
  2. Ga naar Bestandsbeheer en dan /plugins en upload hierin het .jar bestand.
  3. Upload een geschikte map (die gemaakt is voor de versie waarop de server draait) naar de hoofdmap. Wij raden aan dit te doen via SFTP met het programma WinSCP. Zie voor uitleg die tutorial.
  4. Herstart uw server.
  5. Join uw server via Minecraft. Typ vervolgens het commando "/mv import <Wereldnaam>" om de wereld te importeren.
  6. Wilt u naar de wereld toe gaan? Typ dan "/mvtp <WereldNaam>".